ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η παραγωγή αυτών των ηχητικών ιστοριών εφαρμόζεται ως εργαλείο για την προσέγγιση ατόμων και φορέων που σχετίζονται με τη λειψυδρία.

Σχεδιασμός και παραγωγή: DISSCO

Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Coppola

Σχεδιασμός λογοτύπου: Ελένη Κεντεποζίδου

dissco logo yeni yeni
Η DISSCO (Dissemination – Science – Communication) σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την επικοινωνία ερευνητικών δραστηριοτήτων με στόχο να κάνει την επιστήμη προσβάσιμη σε όλες και όλους και να ενδυναμώσει έτσι τον ρόλο του πολίτη.
String Theory yeni
H Media dell’ Arte Creative Team σε αυτό το έργο, συνδέει τη μουσική χροιά της ομάδας, το String Theory, με το έργο των προηγούμενων ετών της με σκοπό να αφηγηθεί ιστορίες, ήχους και μουσική για να δημιουργήσει μια πολύπλευρη μορφή επικοινωνίας.
logo 3 yeni

Ο Παναγιώτης Ράππας είναι animator, σεναριογράφος, παραγωγός ταινιών κινουμένων σχεδίων και ζωγράφος. Το έργο του έχει βραβευτεί με πολλά διεθνή βραβεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Είναι ο δημιουργούς του βίντεου της Λιτανείας.

logo 4 yeni

Η Αγνή Στρουμπούλη από το 1995 αφηγείται ελληνικά λαϊκά παραμύθια, αλλά και απ’ όλον τον κόσμο. Επίσης, πραγματοποιεί Εργαστήρια για την Τέχνη της Προφορικής Αφήγησης. Με τον μουσικό Σταύρο Παργινό δημιούργησαν τις ιστορίες: “Νερό που ξεπηδάει, απ’ τους αιώνες”.

Άκου τις ιστορίες

Εγγράψου στο newsletter


ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ