ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ

H παραγωγή των ηχητικών ιστοριών εφαρμόζεται ως μέθοδος προσέγγισης φορέων και κατοίκων που σχετίζονται με τη λειψυδρία. Οι ιστορίες είναι αποτέλεσμα συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν με

ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

που βιώνουν τη λειψυδρία, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ιδίως με κατοίκους νησιών με σημαντική εισροή τουριστών το καλοκαίρι.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ & ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

που μελετούν το θέμα και αναζητούν καινοτόμες λύσεις.

ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

που συνεργάζονται με τις τοπικές κοινωνίες προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα.

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες τους, να γνωρίσετε το έργο τους και να εμπνευστείτε για τρόπους αντιμετώπισης της λειψυδρίας.

Sustainable Samothraki
Ο σύλλογος “Βιώσιμη Σαμοθράκη” αποτελεί μια πλατφόρμα όπου όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το νησί, μπορούν να βρουν το βήμα για να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, αλλά και να δραστηριοποιηθούν, ώστε να αποτελέσουν μέρος της λύσης των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Hydrousa logo
HYDROUSA is a EU Horizon2020 Innovation Action project HYDROUSA aims to revolutionize the water supply chain in Mediterranean regions by demonstrating innovative solutions for water/wastewater treatment and management, which will close the water loops and will also boost their agricultural and energy profile.
Tzoumeikers
Οι Τζουμέικερς” είναι ένα ανοιχτό εργαστήριο στο οποίο μια κοινότητα ανθρώπων συνεργατικά σχεδιάζει και κατασκευάζει εργαλεία για αγροτική παραγωγή μικρής κλίμακας. Οραματιζόμαστε τη δημιουργία τέτοιων χώρων σε χωριά και πόλεις, όπου οι κάτοικοι θα παίρνουν την τεχνολογία στα χέρια τους.

Άκου τις ιστορίες

Εγγράψου στο newsletter


ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ